Fem saker jag vill 2018 ✧
Nu när vi är en vecka in på nya året bestämde jag mig för att fastställa några viktiga punkter som får leda min framtid detta året. Några punkter för att må bättre och leva mitt eget liv detta året. För att året ska bli så bra det bara kan!
 
1. Jag vill vara mig själv mer
I år vill jag inte be om ursäkt för mig själv längre. Jag vill inte oroa mig att bli dömd för vad jag är eller gör eller vill etc. Jag vill göra det jag vill, klä mig som jag vill, vara öppen med vem jag är. Utan att oroa mig. Utan att be om ursäkt för det.
 
2. Jag vill ta bättre hand om mig själv
I år vill jag se till att göra vad jag kan för att jag ska må bra. Till exempel mindre saker såsom att ta hand om min hy, promenera i friska luften och ha städat hemma. Men även större saker som att ta tid för mig själv att reflektera och fundera över hur jag mår och känner mig och varför och hur jag ska förbättra.
 
 
3. Jag vill ha roligt på jobbet
 Om en vecka eller två börjar jag på ett nytt jobb. Det är ett helt fantastiskt jobb. Min syster och hennes vän öppnar ett kafé och jag får stå i köket och fixa och baka om dagarna. Jag är otroligt glad för detta. Men för att det ska bli bra för mig måste jag knyta in de andra punkterna på denna lista. Jag måste hålla mig lugn och positiv, inte oroa mig och stressa upp mig av saker som jag så lätt gör, och vara snäll mot mig själv. Då blir det bra, då blir det roligt.
 
 
4. Jag vill planera mera
För att kunna få struktur på allt som pågår. För att kunna överblicka allt som sker är det viktigt för mig att i år planera mera. För att kunna planera in tid med vänner, tid för mig själv, tid för jobb, tid för allt jag vill och allt det andra. För att inte bara ha ett stormigt moln i huvudet och känna mig förvirrad över livet, utan för att kunna titta i almenackan och känna mig lugn i själen.
 
5. Jag vill oroa mig mindre
En viktig punkt, nog den viktigaste av dem alla. Som sagt vill jag sluta oroa mig för att vara mig själv. Men också vill jag sluta oroa mig i största allmänhet. Inte tänka på vad som skulle kunna ske fem steg fram i varje situation. Inte oroa mig för det värsta möjliga konsekvenserna. Inte tänka fem steg fram utan vara här och nu, och se det positiva frammåt. Inte låta oroandet hejda mig från att leva längre. Det är det viktigaste.
 
Ha det fint!
Puss och kram! J
 
Sara

Tycker det låter som 5 toppen punkter att fokusera på under det nya året! :-) Lycka till!

Svar: Åh tack du! <3
Jenny Hassel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like