Allt kommer blir bra ♡
 Godmorgon torsdag! Idag mår jag helt okej. Haft lite ångest så ringde min syster och vi lättade på våra hjärtan. Det är ju min syster och hennes vän som startar kaféet där jag kommer vara chef över köket! Och även om det här är en dröm för oss alla är det inte oväntat att mitt orosmoln börjar åska ändå. Jag har lite överblivna post-trauma känslor som sitter kvar från mitt förra jobb som jag vart på härom året. Det var en kamp för mig där, och som min syster sa är de kanske inte helt oväntat att lite oro börjar krypa upp nu. Hur fantastiskt detta än är. Men vi är ett team nu på detta kafé, vi har varandras ryggar och vi stödjer varandra. Och de stödjer mig. Är så glad att jag får stå i ett kök och göra sådant jag tycker är fantastiskt roligt, och inte vara rädd för att hamna i en allt för jobbig situation med min sociala ångest och agorafobi och allt det där. Eftersom mitt fantastiska team vet om det. Och vi vill varandras bästa. Det kommer bli en kul, men hektisk vecka nästa vecka. Kaféet öppnar så jag kommer befinna mig där varje dag! Vilket jag tror är bra. Det intensiva gör att en lär sig snabbt, och vecka därpå blir allt rutin för oss.
 
Hur som haver har jag sagt testat lite recept och sådant som vi ska ha på kaféet och därbliand chokladgröt med jordnötsmör och lite annat smått och gott! Just nu sitter jag vid skrivbordet och sippar kaffe med havremjölk och tänker att allt egentligen är rätt härligt ändå. I eftermiddag ska jag till stan och fika med en efterlängtad vän, imorn bär det av till kaféet för fix och sedan är det helg!
 
Nu ska jag gosa med katterna, vattna plantorna, städa lite och ta nya tag. Och försöka fokusera på allt det fina men allt som kommer, inte låta orosmolnet ta plats längre. Ha det fint!
 
Puss och kram! J
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg