Livet nu
Hej du som läser det hära. Jag har först i dag tagit mig tid för att bilda en tiduppfattning kring allt som har hänt i Januari, hur jag egentligen känner kring det och vad som egentligen är på ingång. Jag har i Januari börjat jobba på det nystartade kaféet jag tidigare pratat om. Läskigt, roligt, stressigt, imsiktsfullt, ångestigt, utvecklande, fint, utmattande. Har vart mycket kring det helt enkelt sen vi öppnade i början av Januari. Men nu börjar allt kännas lite mer rutin. Och det är skönt att veta hur det inte kan bli svårare nu, utan bara mer invant, rutinmässigt och roligt. Det är bra för mig eftersom det är utvecklande att vara mycket bland folk där det finns en viss prestationsbehov på mig, men samtidigt är jag för det mesta i ett kök där jag ibland kan gömma mig lite.
 
Att passera genom aléerna i Malmö stad på mornar och kvällar är fint. Att pendla är fint. Att jobba är, egentligen, för det mesta fint. Och allt kommer bli finare med tiden. Jag har förhoppningar till att flytta till en liten egen lägis framåt sommaren, då det onekligen borde kännas lugnare i själen, i sommarvärmen, och haft tid att spara ihop en slant.
 
Denna tid på året är jag vanligen inte mitt bästa, inte i mitt psyke, men i år känns allt okej. Saker är som sagt ändån utmanande. Men jag tar hand om mig själv, och det finns ändån ett visst lugn i själen. Att Jag har planer och att jag har ett jobb som är bra för mig gör att stressen inte kan ta över. Att allt blir bättre är skönt att kunna anta. Och nu är det februari. Fint. Tiden går fort nu men det är också fint. Det är ett tecken på att allt ändå flyter på och att vi närmare oss varmare dagar med stormsteg.
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg