tillbaka på banan ♡
Hej fina fina du som läser detta! OJ vad tiden har flugit förbi de senaste månaderna. Det är inte mycket som ser annorlunda ut. Men saker känns liksom ändå inte detsamma. Jag jobbar, träffar vänner, funderar över livet, som på rutin vecka efter vecka. Vintern (ja fram tills typ nu) har vart lite som att balansera fram på lina. Försöker ta mig framåt så gott det går utan att falla ner i ångesten under mig. Liksom hålla huvudet över ytan. Inte leva, bara existera. Ta mig fram lite i taget och ändå tycka om vägen framåt. Och jag har lyckats hålla mig borta från ångestmörker så gott som. Men nu, ute ur mörkret är det som att linan har blivit till en bred väg i betong! Jag kan börja leva, inte bara existera. Springa fram på vägen, ta olika svängar. Våren är här och fina saker är framför.
 
Och det är såååå himlans härligt att skriva här igen! Orden liksom flyger ur mig genom tangentbordet och fram i textformat! Och idag skiner solen. Jag gör finfrukost till mig själv, dricker kaffe och té i massor. Klappar katt och myser! 
 
Kolla vilken gullig liten gosig varelse! Idag ska jag göra lite livet-fix. Tvätta och städa och göra hemvisten liksom härlig att vara i. Gör mycket för psyket. Sedan bär det av på cykeln genom det kyliga vårvädret! In till stan för lite fikapaus. Mysigt! 
 
Ha en superfin onsdag!
Puss och kram! J
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like