New in ✧
 
Så i helgen drog jag med mig mamma ut på en liten shoppingtripp! Mest för att strosa omkring och fika lite men fick ändå med några fina ting hem! Det första jag köpte vart detta ljus från meraki! Luktar helt himelskt verkligen, gå och lukta på det om du inte har! Väldigt överkomligt prismässigt, du kan köpa mindre variant för sextionio kronor, men tyckte det vart så fint att jag köpte den större varianten för hundraförtionio kronor vilket är så värt!
 
Sedan blev det en tripp in på Sostrene Grene. Älskar den butiken, allt är så himla gulligt! Köpte fint manikyrset för  tio kronor, nagelsax (som jag framför allt tänker använda til ögonbrynen) för arton kronor och en kortlek som verkligen är huuuur fin som helst för tio kronor! Galet hur fint tycker jag!
 
Har vart på jakt efter en ny handväska ett tag också, och just denna dagen så hade jag ingen med mig på shoppingturen. Vi åkte direkt från släkten i Halmstad och dit hade jag inte packat med mig någon så det vart ett perfekt tillfälle att fynda en. Gick in på Ginatricot och hittade denna på rean för åttionio kronor!!! Vilket himlans kap!
 
Sedan vart vi på Cubus och där blev det denna bomullsskjortan som fick följa med mig. Också på rea för hundraförtionio kronor! Helt perfekt!
 
Himlans nöjd, ha det fint!
 
Puss och kram! J
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like