I Läslistan ✧
Så som jag har skrivit om för ett tag sedan läser jag sällan. Men skulle gärna vilja läsa mer! Så promenerade in en sväng på akademibokhandeln och plockade med mig ett par fina hem. Fyra pocketar för tre, då gick det ju inte att bara köpa en, hihi! Själv är jag mest sugen på att läsa icke skönliterärt för tillfället, så det vart av den typen det fick bli! 
 
Denna bok syns lite överallt just nu, och inte så konstigt tycker jag för intressant verkar den. Handlar om hur en kan använda olika kommunikationsstilar och knep för att nå ut till människor bättre, och förstå varandra. Viktigt säger jag!
 
Det är så att mitt minne har börjat svika mig lite på senaste tiden. Eller rättare sagt, att komma ihåg namn! Hade inga svårigheter med det innan men under det senaste året har det blivit så mycket svårare, och har verkligen ingen aning varför. Denna bok utlovar hur som haver fascinationer kring minnets funktion och även knep för att bättre minnas och använda minnet för att främja ens kreativitet! Härligt!
 
Med denna boken ser jag fram emot att få kanalisera min innre totala nördighet lite granna. Handlar om Europas historia och hur människor levt, men framtaget genom forsking med DNA. Min innre historie-och-naturvetare är väldigt exalterad, och att boken vunnit augustpristet är också fint!
 
Och sist men absolut inte minst viktig är stor magi! En väl poppis bok, men har inte kommit till kritan och läst den än. Handlar, som framsidan säger, om att leva kreativt utan rädsla. Något som jag nog skulle behöva lära mig mycket mer om. Ser fram emot att börja bläddra i dessa pocketar i en solstol på altanen nu när våren är här och mer värme är på ingång! Så himlans härligt! Ha det fint!
 
Puss och kram!  J
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like