Tankar en onsdag ♡
Hej och hå! Idag har vart en härlig dag. Fotat lite, städat lite, cyklat och handlat mat, haft en vän över för bananbröds-bak och sitter i skrivande stund i soffan och tittar grand designs. Funderar över livet och känner mig glad, men känslosam.
 
Tror det har att göra med att våren plötsligt anlänt, rör liksom upp grejer efter att allt nästan bokstavligen legat på is under vintern. Tänker på vänner, tänker på kärlek, tänker på framtiden, tänker på sommarn, tänker på allt och inget. Tänker på självförtroende. Det känns ofta liksom som att jag gör mina val baserat på andras uppfattningar. Och det är inte okej längre, har därför liksom ett löfte till mig själv att börja lita på magkänslan. Inte oroa mig. Gå efter min egen röst. Lite på att jag är duglig. Räcker till i livet, och är bra som jag är. Och framför allt att jag det är jag som validerar mitt värde och ingen annan. V i k t i g t! 
 
 Så det ska bli ett starkt fokus frammåt. Visa vem jag är, utan att oroa mig för andras tycke. För jag vet ju att jag är bra, och min ångest och oro är bara slös med energi. Så tänker vara lycklig och mig nu! Ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Nya köp - smink & hudvård ☽
Härom dagen tog min ansiktskräm slut vilket blev en perfekt ursäkt till att beställa lite nya grejer på kicks. Lyckades ändå hålla inne tyglarna till fördel för min plånbok men tre nya ting fick det bli!
 
Denna foundation från Lumene är en klar favorit jag använt sedan ett tag tillbaka! Har lätt oljig hy och då är denna perfekt. Täcker även superbra men känns ändå lätt och det behövs inte mycket per användning. Lumene är även veganskt och cruelty-free, liksom även Nyx är. Både märkena är bra tips på relativt billiga produkter med en bra värdegrund! Mascaran är även den superbra, om en gillar mycket färg på fransarna. Som sagt vart även min ansiktkräm slut så köpte en ny likadan från Nivea. Bra om du har oljig hy med tendens till finnar, likom min! Ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Påskhlelgen ✧
 
Så påskhelgen vart visst för mer än en vecka sedan men bättre sent än aldrig! Tänkte i varje fall dela med mig i detta lilla inlägg av mitt påsk-upptåg! Jag jobbade fredag och jag jobbade söndag på kaféet. Men däremellan hann jag med en trip till Halmstad med familjen till mormor & morfars boning för årligt påskmys! Målade plastägg med kusiner och hade det härligt. 
 
 
Åt god mat med melon till fin dukning med påskliljor på bordet! Veggie-maten för mig blev mest grönsakspytt, fallafell och en god paj. Inte det mest påskiga men ack så gott ändå!
 
  
Hos mormor & morfar vart det snö, och frusen sjö! Kallt, våren hade inte inte riktigt kommit än. Förhoppningsvis har den det vid det här laget likom den har med råge här nere i Lund! Menmen vid kalla stunder, då kan en sitta inne och sippa kaffe ur gulliga muggar! Ha det fint!
 
Puss och kram! J
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
I Läslistan ✧
Så som jag har skrivit om för ett tag sedan läser jag sällan. Men skulle gärna vilja läsa mer! Så promenerade in en sväng på akademibokhandeln och plockade med mig ett par fina hem. Fyra pocketar för tre, då gick det ju inte att bara köpa en, hihi! Själv är jag mest sugen på att läsa icke skönliterärt för tillfället, så det vart av den typen det fick bli! 
 
Denna bok syns lite överallt just nu, och inte så konstigt tycker jag för intressant verkar den. Handlar om hur en kan använda olika kommunikationsstilar och knep för att nå ut till människor bättre, och förstå varandra. Viktigt säger jag!
 
Det är så att mitt minne har börjat svika mig lite på senaste tiden. Eller rättare sagt, att komma ihåg namn! Hade inga svårigheter med det innan men under det senaste året har det blivit så mycket svårare, och har verkligen ingen aning varför. Denna bok utlovar hur som haver fascinationer kring minnets funktion och även knep för att bättre minnas och använda minnet för att främja ens kreativitet! Härligt!
 
Med denna boken ser jag fram emot att få kanalisera min innre totala nördighet lite granna. Handlar om Europas historia och hur människor levt, men framtaget genom forsking med DNA. Min innre historie-och-naturvetare är väldigt exalterad, och att boken vunnit augustpristet är också fint!
 
Och sist men absolut inte minst viktig är stor magi! En väl poppis bok, men har inte kommit till kritan och läst den än. Handlar, som framsidan säger, om att leva kreativt utan rädsla. Något som jag nog skulle behöva lära mig mycket mer om. Ser fram emot att börja bläddra i dessa pocketar i en solstol på altanen nu när våren är här och mer värme är på ingång! Så himlans härligt! Ha det fint!
 
Puss och kram!  J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
New in ✧
 
Så i helgen drog jag med mig mamma ut på en liten shoppingtripp! Mest för att strosa omkring och fika lite men fick ändå med några fina ting hem! Det första jag köpte vart detta ljus från meraki! Luktar helt himelskt verkligen, gå och lukta på det om du inte har! Väldigt överkomligt prismässigt, du kan köpa mindre variant för sextionio kronor, men tyckte det vart så fint att jag köpte den större varianten för hundraförtionio kronor vilket är så värt!
 
Sedan blev det en tripp in på Sostrene Grene. Älskar den butiken, allt är så himla gulligt! Köpte fint manikyrset för  tio kronor, nagelsax (som jag framför allt tänker använda til ögonbrynen) för arton kronor och en kortlek som verkligen är huuuur fin som helst för tio kronor! Galet hur fint tycker jag!
 
Har vart på jakt efter en ny handväska ett tag också, och just denna dagen så hade jag ingen med mig på shoppingturen. Vi åkte direkt från släkten i Halmstad och dit hade jag inte packat med mig någon så det vart ett perfekt tillfälle att fynda en. Gick in på Ginatricot och hittade denna på rean för åttionio kronor!!! Vilket himlans kap!
 
Sedan vart vi på Cubus och där blev det denna bomullsskjortan som fick följa med mig. Också på rea för hundraförtionio kronor! Helt perfekt!
 
Himlans nöjd, ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg