Tankar en onsdag ♡
Hej och hå! Idag har vart en härlig dag. Fotat lite, städat lite, cyklat och handlat mat, haft en vän över för bananbröds-bak och sitter i skrivande stund i soffan och tittar grand designs. Funderar över livet och känner mig glad, men känslosam.
 
Tror det har att göra med att våren plötsligt anlänt, rör liksom upp grejer efter att allt nästan bokstavligen legat på is under vintern. Tänker på vänner, tänker på kärlek, tänker på framtiden, tänker på sommarn, tänker på allt och inget. Tänker på självförtroende. Det känns ofta liksom som att jag gör mina val baserat på andras uppfattningar. Och det är inte okej längre, har därför liksom ett löfte till mig själv att börja lita på magkänslan. Inte oroa mig. Gå efter min egen röst. Lite på att jag är duglig. Räcker till i livet, och är bra som jag är. Och framför allt att jag det är jag som validerar mitt värde och ingen annan. V i k t i g t! 
 
 Så det ska bli ett starkt fokus frammåt. Visa vem jag är, utan att oroa mig för andras tycke. För jag vet ju att jag är bra, och min ångest och oro är bara slös med energi. Så tänker vara lycklig och mig nu! Ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg