jag och litteraturen ♢
Jag tycker så himla mycket om konceptet boken. Låter konstigt jag vet men jag känner så, vilket också är motigt. Jag har liksom så svårt med det tillhörande konceptet att läsa. Känns skämmigt att säga så. Men eftersom jag tidigare haft ett synfel som krävde operation läste jag inte så mycket fram till operationen tog plats för ett par år sedan. Än idag läser jag väldans långsamt. Jag blir också rastlös! Varför är det så? Är jag som mormor skulle säga ett barn av min generation, i.e. rastlös. Eller bara inte hittat rätt typ av litteratur för mig?
 
 Berättelser och information tar jag helst in via dokumentärer och film, för då är det enkelt att göra något annat samtidigt. Mormor har nog en poäng. Därför är kommande höstprojekt att hitta litteratur som verkligen lockar. Vara okej med att det kommer ta tid att läsa mig fram. Läsa lite många gånger istället för tvärt om, och njuta. Jag tror det kan ge mig mycket lycka, göra läsandet enklare och lära mig att det är okej att göra en sak och bara en sak. Fint ändå. Har du som läser detta ett boktips eller kanske ett tips på själva läsandet i sig, lämna snälla snälla en liten komentar! Och ha det fint.♡
 
Puss och kram! J
Karin

Italo Calvinos Om en vinternatt en resande är heeelt fantastisk! Lite svår att få tag på, men borde finnas på de flesta större biblioteken.

Svar: Åh tack! ♡
Jenny Hassel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like