hej söndag ♢
Hej söndag! Mitt förhållande till söndagar har varit melankoliskt genom åren. I långa perioder har söndagsångesten vart att frukta. I andra perioder är söndagar heliga, det är ett härligt lugn som sprider sig.
 
Jag tror egentligen att söndagarnas prägel helt är beroende på vad veckan innan har burit med sig. I samband med vad nästa vecka bär. I veckoskiftet mellan skolveckor har det varit ångest som spridit sig. Allt från veckan landar och en oroar sig för veckan som kommer.
 
Men, när veckorna är fyllda med bra, blir nästan alltid söndagarna lika så. Veckan som varit har varit tumiltig i tankarna, fyllda och stressiga dagar, men också härlig. Veckan som kommer, kommer minst sagt bli annorlunda. Jag har gjort ett val som kastar om vardagen! Som känns så himla bra. Ett val som bär med sig att denna söndagen i alla fall är fylld av glädje, ro i själen, och förväntan.
 
Men mer om det imorgon! Ha en riktigt härlig söndag du som läser detta. Gör det du vill idag. Inga måsten. Ha det fint!
 
Puss och kram! J
 
 
 
 
 
Emma

Jag kände att söndagar är en ganska ångestfylld dag under många år faktiskt. Det har dock ändrats sedan jag började plugga på universitetet, eftersom man styr väldigt mycket över sin egen tid då (beroende på vad man läser såklart) så veckodagarna förlorar liksom sin betydelse litegrann. Gillar verkligen din tröja förresten, var är den ifrån? :)

Svar: Åh vad härligt ändå att det blivit bättre! Ja, jag håller med dig, när söndagen inte längre känns som ett tydligt veckoslut blir det enklare! Hittade tröjan på bikbok-rea för ett tag sedan, supermysig! Fin blogg du har förresten! <3
Jenny Hassel

Ellen Delin

Vad vacker du är!

Svar: Åh tack fina du! Detsamma! <3
Jenny Hassel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like