Höstens klädval & en vit tröja
 
En vit tröja på fyra vis! Det är vad jag sammanställt här. I höstens anda. Eller ja i en varm hösts anda är det väll nu. Idag stekte solen på höstlöven. Men dessa klädvalen jag sammanställt är ett försök till anpassning! Fungerar i dessa varma höstdagar som i kallare temperaturer med en härlig jacka och ett par strumbyxor. Åh det ser jag fram emot! Min absolut bästa tid att klä sig är på ingång! Hadet fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
söndag ♡
 
Idag är det moln och dimma och lugn ute. Jag sitter innanför fönstret och njuter med mitt te och denna gosisen!
 
Söndagar ska vara fina dagar. Jag tänker sluta se söndagar som ett slut, som dagen innan början på veckan. Reflektera på allt sporadiskt under veckan och inte låta allt landa i mig på söndagarna. För varför ska jag dra mig för söndagar när det är en dag som alla andra. Söndagar är fina och ska va en dag av lugnt och härligt och inte negativt. Och därmed ska idag vara så. Fin och härlig.
 
Så jag säger hejdå söndagsångest. Hej te, katt, höstpromenader, fikastunder, dagsäventyr och att njuta av söndagar. Ha det fint!
 
Puss och kram! J
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Enkel höstig vego-gryta ♡
Det här är min favvo-grej att laga nu för tiden. En magisk gryta på massor av sett, lagar en gång sen varar den flera måltider därpå. så gott!
 
I denna gryta finns det:
1 förpackning linser
2 stycken burkar kokosmjölk
Grönt: 3 morötter, 3 palsternackor, 1 blomkålshuvud, 2 vitlöksklyftor
Kryddor: Gurkmeja, curry, garam masala, spiskummin
Också Renée Voltaires veganska lantbuljong
 
För jämnan brukar jag bara ta grönsaker, baljväxter och rotfrukter som finns hemma och koka med kokosmjölk och kryddor. Såhär års står kokosmjölk permanent på hyllan i skafferiet! Enkelt men höstigt och det mesta som är höstigt är magiskt gott. Ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
En helg ★
Förra veckan var full med upptåg. Men för lilla jag som är en varelse som behöver mycket ensamtid la jag ett stort kryss över helgen i kalendern min för helgen var till mig. Helgen var av lugn och återhämtning. Att städa ut, att planera, att stanna upp och reflektera. Ta ett metaforiskt djupt andetag och låta själen vila.
 
Drack massor med té, gick naturnära promenader och njöt av alla hösttecken. Bakade, gosa katt och hade det ultimat fint. Så nu är jag redo för en ny vecka med härliga upptåg och hopp om allt. Ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Godmorgon Onsdag ♢
 
Idag är det moln och regn och lugn i själen! Älskar det. Jag städar och rensar och dricker te i massor. Till frukost äter jag soygurt jordgubb med granola, och björnbär jag gick ut och plockade i trädgården. Kvar idag är det att fortsätta avverka att-göra-listan och ge mig ut på en cykeltur om regnet tillåter. Ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg