Frukost på Söderberg & Sara ✧
Idag tog jag mig in till Malmö för frukost med min kära syster! Vi styrde benen till Söderberg och Sara på St Knut!
 
Åt varsin grillad macka, Hannah tog kaffe och yoghurt på det och jag en rescued juice.
 
Pratade om livet och vardagen medans höstvädret drog förbi utanför, sedan gick vi en promenad och jag hoppade på bussen hemmåt och Hannah styrde stegen till jobbet. Gosig mitt-i-veckan grej! Ha det fint!
 
Puss och kram! J
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Gosig brunch i staden ✧
Idag hoppade jag på den tidiga bussen och tog mig in till Malmö stad för en härlig brunch med kära syster! I staden var de dimmig fukt i luften och sådär lagom höstkyligt. Inte många människor på gatorna, magiskt.
 
Vi promenerade bort till Atrium kaffebar! En klar favvis, så mysig och oerhört estetiskt tilltalande. Tycker så himlans mycket om smådetaljerna med ljusen och höstfärgade växterna i kristallkupoler på marmorborden, vid de gamla slitna men så vackra stolarna.
 
Vi bestämde oss för tre skapelser att dela på! Birchermüsli med bär, avocadotoast och bananbröd. Och såklart en kaffe på det! Det har det godaste kaffet där!
 
Efter brunch promenerade vi tillbaka till centrum i fina Malmövyer och bland varm-färgade träd. Härligt! Ha det fint!
 
Puss och kram! J
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Tisdag och fika ✦
Idag bar det av till staden. Skulle ta en fika med min vän Em, men smidig som jag är tog jag mig in en timme tidigt, och insåg inte föränn där. Great! Men som tur va vart min kära syster Hannah i närheten så tog en kaffe med henne sålänge!
 
Seeen väl dök Em upp! Bra vart väll det, och gott vart väll det! Tog oss in på Patisseriet i Lund, köpte oss varsin te och lite fika på det. Sååå mysigt så! När jag väl kom hem sen vart jag glad men så tröttig. Motvind och kyligt! Trött men på ett gosigt sätt, har katterna bredvid mig och det är alltid gosigt! Ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Hösthelg och rött läppstift
 
Åh denna helgen var så gosig! Regnig och solig och kylig och dann! I lördags hade jag mysig höstig pre -halloween kväll med en vän och vi såg hocus pocus! Som jag aldrig tidigare sett! Enligt min vän är det helt bananas konstigt, en höstklassiker är det ju tydligen! Kände till den, velat se den, men inte gjort föränn nu! Rekomenderar, den vart supermysig, och superhöstig! Också har de röda läppstiftet fått komma fram igen. En så höst-vinter sak för mig, blir glad av det, färgklick! Ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mina tre bästa filmer ✧
Här har jag sammanställ tre av mina finaste och bästaste filmer, som en kan se med en kopp te om höstkvällarna!
Den första att nämna är Pride and Predjudice. En så vacker och inte minst estetiskt tilltalande film. Filmen är en omtumlande kärlekshistoria mellan Elizabeth Bennet (Keira Knightley) och Fitzwilliam Darcy (Matthew MacFadyen), men handlar även mycket om karaktärerna runt omkring. Som Elizabeths syster Jane och Fitzwilliams bästa vän William Collins. En film om kärlek, vänskap, stolthet och fördom i de finaste av kulliser.
 
Nästa att nämna är är Midningt in Paris. En film regisserad av den legendariske Woody Allen. Filmen utspelar sig i nutida Paris parallelt med 20-talets Paris, och har Owen Wilson och Rachel McAdams i huvudrollerna. Gil (Wilson) vandrar ensam i Paris en natt när han stöter på ett gammalt 20-talsfordon och blir meddragen på en tur. När han senare hoppar ur bilen är han i Paris på 20-talet och stöter på legendarer som Ernest Hemingway, Salvador Dali med flera. Varje natt åker han bakåt i tiden men innan morgonen kommer är han tillbaka i nutida Paris där han utforska staden med hans bride-to-be Inez (McAdams). En så fin estetisk film med intriger, vacker musik och härliga karaktärer.
 
 
Den sista att nämna är You've Got Mail. Utspelar sig i 90-talets New York, handlar det om Kathleen Kelly (Meg Ryan) och Joe Fox (Tom Hanks) som skickar mail till varandra, utan att veta vem den andra i verkligheten är. När det väl kommer in i varandras liv anar det inte att det är varandra de har skrivit till så länge. Det blir ovänner i verkligheten men nykära över webben. En himlans gullig film i de finaste mysigaste miljöerna handlar det om kärlek, men också vänskap, livet och om böcker. Regisserad av Nora Ephron som också regisserade Sleepless in Seattle med samma skådisar i huvudrollerna, tycker du om den filmen kommer du älska denna! 
Ha det fint!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg