sallad, solsken och höstprojekt
En goding till sallad detta. Bor du i närheten av Malmö är detta ett bra tips! Finns på Lotta Love Superfoodbar i Malmö. Supergott och mysigt ställe, tipstips! Men, annars är detta fantastiskt till matinspererande. Det är ett projekt jag vill ha nu under hösten. Laga mer mat!
 
Eftersom jag ska plugga nu, kommer jag få stå mycket för min egen lunch. Och helst inte en särskilt dyr än. Sedan äter jag ju mest veganskt nuförtiden också. Så mer matexperimenterande, och spännande kryddor och grejer! Det kan bli ett bra höst-bestyr. Saker som salladen ovan. Alltså bara att se till att ha färdiga bönor eller kikärtor, sallad, nudlar kanske och lite grönt att blanda med, och kanske en härlig dressing såklart! Annars är ju grytor en perfekt meal-prep grej. Göra en stor härlig vegansk currygryta och baka lite naan-bröd en söndag och sedan står en sig veckan ut. Kanske då med lite sallad dagarna emellan för variation! En bra lugnande grej för mig är det att bara stå i köket och mecka. Kreativt och kul!
 
Tycker om att ha projekt inför den nya årstiden. Har så många nu och alla kanske inte blir av men vad gör väll det sålänge jag har kul! Vill fota mer, lära mig ett instrument, plugga bra, skriva låter, göra om mitt rum, sälja saker, yoga mer, baka mer, laga mer mat etcetera. Viktigaste är bara att en inte glömmer varför en ville göra något från första början. För mig är det att jag vill dessa saker för att det känns kul. Blir det inte av gör det ju ingenting. Det ska ju inte bli ett krav!
 
Annat tips och som säljs runt om landen är dessa härliga lemonader med namnet Solsken! Visst är det supergoda, men älskar också de fina retro-flaskorna!
 
Här har vi fina Lotta Love Superfoodbar. Bara inredningsinspirationen är härlig, älskar den kurvade baren! Hoppas du som läser detta har en fin dag!
 
Puss och kram! J
 
 
Hemma Hos Felicia

du, detdär ser så himla gott ut! Vad är det för sås till salladen? :)

Svar: Åh ja vart så gott! Vet inte exakt vad det är i såsen de har men smakar soya och jordnötssås, så något åt de hållet haha! Mysig blogg du har Felicia!! Kram!
Jenny Hassel

Lillemmish - mode - inspo

så smarrigt gott gotti gott gott =)

kramizzz

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like