Om att behålla lyckan
Hej fredags kväll säger jag! idag har vart en fin dag. Det vart välkomstdag inför kursstarter på unviersitetet. Något jag reflekterar över när det gäller detta nya är att jag inte får glömma att hålla mig själv i handen. Det är när jag släpper taget som det blir jobbigt. Vad jag menar är att komma ihåg att peppa sig själv, stå upp för sig själv och känna efter när det blir för mycket.
 
För det är mycket nytt nu. Det är det för alla vid denna tiden på året. Och det är kul, men kan lätt bli för mycket. Då är det viktigt att vara snäll mot sig själv och stå upp för vad en behöver. Att peppa sig själv när det kommer till att träffa nya, att inte tvivla på sig själv och att veta att en inte behöver vara överallt och hela tiden.
 
Jag behöver i alla fall, som jag alltid gjort, egentiden. Den är guld för mig. Jag är vad en kallar ambivert rakt igenom. Jag älskar att vara med andra, det är fint och givande och roligt och fantastiskt. Men det är också fint och välbehövligt att vara med mig själv. Stanna upp och reflektera över vad jag vill och vad jag behöver. Och det är inget fel med det. Det är som det där gamla flygplans-exemplet. Sätt på din egen gasmask innan du hjälper din näste. För om du får slut på luft är du varken till hjälp för dig eller näste. Med andra ord var snäll mot dig själv, kom ihåg vad du vill och vad du behöver. Det är då du orkar vara lycklig, lycklig i dig själv och lycklig med andra. Så håll dig själv i handen.
 
Puss och kram! J
Ida - foto & häst

Superfina bilder på dig!!

Svar: Tack snälla du!!
Jenny Hassel

Tove

Bra blogg!! Hoppas du får en sjukt bra dag!

Svar: Åh tack, detsamma fina du!!
Jenny Hassel

Evelina Östlund

Vilket fint inlägg med fina bilder. 😊
Jag är redaktör på portalen och undrar om jag får dela ditt inlägg på It Girls startsida? 🌟✨

Svar: Hej! Ja men absolut hade blivit superglad om du gjorde det! 🌟🌟
Jenny Hassel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like