Godmorgon Torsdag
 
Godmorgon torsdag. Denna dagen är för mig. För mig och det nya året! Jag brukar nämnligen tänka att det finns liksom två nyår på ett år. Det vanliga då december blir januari, också ett mer difust när hösten drar igång. Som nu. Nu är det förstår inget klockslag som bestämmer något, men nu när rutiner drar igång är det för mig viktigt att samla mig efter sommaren. 
 
Jag frågar mig själv om vad det egentligen jag vill lägga fokus på under kommande tid, hur vill jag att min vardag ser ut och vad hade det varit bra om jag tog tag i. Jag tror att det är viktigt, att avsluta sommaren och tacka för den fina tiden som vart och peppa upp mig själv för hösten och olika saker jag kan göra för att den ska bli så bra som möjlligt. 
 
Det vänder så mycket till lycka att fundera på vad jag ska göra som gör mig lycklig. Och hur jag egentligen vill leva mitt liv framöver. Det är viktigt för mig. Mer idag ska jag gosa med mina kattgosisar, lyssna på fin musik och ta några djupa andetag. Dagar som denna tycker jag om. Det känns bra. 
 
Puss och kram! J 
Lillemmish- mode - inspo

vilken goood frukost :)

kramisss

Svar: Åh tack, kram på dig med!!
Jenny Hassel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like