Gör vad du än velar om ✧
Hej måndag! Idag är det en ny vecka, det är veckan det blir september och det är fint. Lämnar sommaren bakom, ser mot mysigare tider och rutiner. Som jag skrivit i tidigare inlägg ser jag lite på den tid som nu är, som ett nyår ungefär. Att det är nu det är dags att tänka om, rensa ut, skriva listor, fundera på hur en vill ha det, vad en egentligen vill, och så vidare. 
 
Själv tänker jag att det är nu, med rutinerna, som det är på tiden att göra vad det än är en velar om. Alltså att göra precis det en länge velat, men kanske tvekat på eller inte tycker det varit riktigt rätt tid för.
 
För mig är det att ta tag i saker som att blogga mycket vilket jag älskar, förbättra min instagram som jag älskar, baka mer som jag älskar, hålla på med mer musik som jag älskar, etcetera. Helt enkelt göra mer och våga mer, när det kommer till sådant jag älskar.
 
 Att planera in allt det där fina bland rutinerna. Så allt de där älskade fina en vill göra blir en del av vardagen. Det gör för en sådan fin höst. Det gör att jag ser så mycket mer fram mot hösten, mot rutinerna, mot en nystart.
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg