Jenny Mustard - New Vegan ★
Hej fina! Något jag inte har nämnt än är att jag är vegan! Och stortrivs med det. Har alltid varit väldigt intresserad av mat och går för jämnan runt på bokhandeln och kikar på kokböcker samt skrollar runt på nätet efter inspiration och nya roliga recept att prova på. Någon jag har fastnat för är Jenny Mustard som har både hemsida, youtubekanal och kokbok! Har inspirerats av henne under lång tid så det vart på tiden att jag införskaffade hennes kokbok full med fantastiska veganska recept! Jag är superspänd på att prova allt, och för övrigt är det en väldigt fin bok att ha stående på hyllan. 
Denna chokladiga tofumousse med kanelpuffar verkar himmelskt god. 
Och denna havre-congee kommer bli perfekt under kyliga sensommarkvällar. 
Tycker mycket om detta uppslag där olika ingredienser står beskrivna utifrån vad det är, vart det finns att hitta och hur det används !
Är superpeppad på boken och att jag nu har ett uppslagsverk med massvis av goda saker att laga till mig och familjen under sensommardagar. Jenny Mustard är också helt fantastiskt inspirerande både för hennes syn på mat men också för hennes livsstil och sätt att se på livet !
 
Puss och kram! J
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like