Godmorgon Lördag ! ❥

Godmorgon fina! Idag är det faktiskt första riktiga helgen sedan rutinerna drog igång igen. Men sommaren är ju inte över, ute skiner solen och det är en härlig dag! Så jag startar dagen med en smoothiebowl på hallon med granola och björnbär från trädgården! 
 
Puss och Kram! J
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Jenny Mustard - New Vegan ★
Hej fina! Något jag inte har nämnt än är att jag är vegan! Och stortrivs med det. Har alltid varit väldigt intresserad av mat och går för jämnan runt på bokhandeln och kikar på kokböcker samt skrollar runt på nätet efter inspiration och nya roliga recept att prova på. Någon jag har fastnat för är Jenny Mustard som har både hemsida, youtubekanal och kokbok! Har inspirerats av henne under lång tid så det vart på tiden att jag införskaffade hennes kokbok full med fantastiska veganska recept! Jag är superspänd på att prova allt, och för övrigt är det en väldigt fin bok att ha stående på hyllan. 
Denna chokladiga tofumousse med kanelpuffar verkar himmelskt god. 
Och denna havre-congee kommer bli perfekt under kyliga sensommarkvällar. 
Tycker mycket om detta uppslag där olika ingredienser står beskrivna utifrån vad det är, vart det finns att hitta och hur det används !
Är superpeppad på boken och att jag nu har ett uppslagsverk med massvis av goda saker att laga till mig och familjen under sensommardagar. Jenny Mustard är också helt fantastiskt inspirerande både för hennes syn på mat men också för hennes livsstil och sätt att se på livet !
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Kafé Agnez ❥
 
Så Idag vart jag på äventyr i Malmö! Träffade en fin Malmövän för en fika på ett favoritkafé Kafé Agnez! Det är ett helt vegnaskt kafé på en lugn liten gata nära Gustav Adolfs Torg! De har en supergod lunchbuffé och massa gottiga fikaval, men idag vart det så himlans varmt att deet fick bli lite glass och kalla drycker! 
 
Supermysig innergår och fullt med konsverk på väggarna! Ett bra kafé om ni har vägarna förbi Malmö någon gång! Just nu pågår även Malmöfestivalen som har massor av events, marknader och artister som uppträder! Brukar åka dit till något event varje år, men det tar en del på krafterna för mig och min ängslighet. Men fint att så många människor och kulturer möts!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
I mitt rum ★
Hejsan! Tänkte dela med mig lite av hur det ser ut i mitt rum just nu! Gör konstant om i tillvaron, vill liksom alltid att det ska vara så mysigt det bara går! Kommer säkert ändra lite när hösten kommer in på riktigt men såhär ser det ut nu i alla fall!
Här sover jag! Älskar mina pälsiga filtar och kuddar som gör det så mysigt! Den blå tavlan har jag gjort själv och de två printen kommer från Lagerhaus. Drömfångaren är från en marknad, sängbord och lampor är från Ikea och kalendendern som just denna månad har en bild på Rio de Janiro (i och med OS antar jag) är från Rifle Paper & Co!
Denna sidan av rummet har en klädstång fylld med några favvisplagg! Stången och bordet kommer från ikea. Printet på stjärnhimlen är från Urban outfitters. Under har jag bara förvarat några kuddar. Har nog för många kuddar vet inte riktigt vart jag ska göra av dem men det är så mysigt!
Älskar denna lampan den är så gullig! Vet inte hur gammal den är vi har haft den i huset så länge jag kan minnas! De två små printen kommer från olika gårdsbutiker! Älskar gårdbutiker det är på sådana smultronställen en kan hitta de finaste fynden! Plaza Kvinna fick vara överst på tidningshögen, det är min bästa tidning men just det här numret vart också med perfekta omslagsfärger för rummet!
Och i fönsterkarmen försöker jag hålla det enkelt med fina växter! Både de söta små kaktusarna och bladväxten är från Ikea, liksom gardinerna! Älskar att ha växter och just dessa är extra lättskötta vilket alltid är bra!
 
Puss och kram! J
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Kattgosigt.
                       
                       
 
Hej! Vet ni vad som är gosigt? Katter! Eller husdjur över huvud taget antar jag. Det kan göra en sådan väldig skillnad för måendet att ha djur omkring sig. Min familj har ju som sagt katter sedan sju år tillbaka och dem är väääärldens gosigaste små varelser! Molly och Charlie heter dem! Det är Mollan, som jag kallar henne, på bilderna. Just nu när jag sitter vid skrivbordet och skriver ligger Mollan bredvid mig och snosar. Hon skapar liksom ett mys och lugn omkring sig. Älskar dessa bilderna för övrigt, ibland kan katterna tycka att jag är aningen irriterande som hela tiden vill fota dem men de är ju så himlan gulliga!
 
Puss och kram! J
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg